Mindfulness

picture-166.jpg

Att vara närvarande, mindful, här och nu, är verkligen en utmaning för alla föräldrar, det kan jag bekräfta utifrån min egen erfarenhet. Barnen är otroligt skickliga på att märka när föräldrarna inte är "med" på riktigt och när de försöker göra och tänka på tusen saker samtidigt. Dessutom är föräldrar ofta stressade, oroar sig för mycket inför framtiden, ältar det som har hänt osv och det gör att vi ofta glömmer att leva, i nuet och se de små glädjeämnen som livet och barnen, oavsett ålder, har att erbjuda!

Jag är utbildad cirkelledare i "Nyfiken på Mindfulness" och erbjuder föräldrakurser, workshops samt föreläsningar om mindful föräldraskap.

 

Föreläsningar

 "Mindfulness i föräldraskapet" & "Mindfulness för mor-och farföräldrar"

Just nu är jag aktuell med dessa föreläsningar som handlar om att förstå vikten av medveten närvaro. Jag lyfter fram det som ofta glöms av: att stanna upp, njuta och ta vara på tillvaron trots de utmaningar som föräldraskapet ger oss. Deltagarna får chansen att själv fundera hur närvarande hon/han är i sin föräldraroll och hur hon/han kan öva upp förmågan att vara mer närvarande och medveten genom några enkla mindfulness-övningar. 

Vill Du att jag ska föreläsa för Dig och Ditt kompisgäng eller kanske på Din arbetsplats? Hör av Dig till mig för offert!

 

Vill Du läsa mer om mindfulness, besök denna sida:

http://www.mindfulnesscenter.se/start.aspx

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)